Aanmeldformulier 08/09/2024

Aanmelden voor kortingsprijs deelname toernooi zonder verplichtingen

Op zondag 9 september zal om 15.00u het startschot luiden van een dartstoernooi om bij te zijn. Het Open Mydartstraining Championship in ‘t Snookertje te Bussum. Met een gegarandeerde prijzenpot voor de top 16 van het toernooi, een toernooi wat aanvangt in poules met winnaars & verliezersronde & een eerste plaats voor de beste dame is er veel om voor te strijden, met uiteraard ook veel gezelligheid naast het toernooi.

Parkeren op locatie is gratis. Inschrijven op de dag is mogelijk voor  €10,- bij de wedstrijdleiding. Weet jij al zeker dat je komt meedoen? Meld je dan nu aan middels bovenstaand formulier. Het verplicht je tot niks, bespaart je een €3,- inschrijfgeld & duurt minder dan 1 minuut om te voltooien. En het parkeren? Dat is gratis! Verder zullen al jouw sportieve prestaties aan het eind van het toernooi worden gepubliceerd op onze website. Denk hierbij aan jouw gegooide 180’ers, TON+ Finishes & Bijzondere legs. Wat kan bestaan uit een 12- leg (Binnen 4 beurten uit) 15- leg (Binnen 5 beurten uit) of 18- leg (binnen 6 beurten uit) Dit wordt allemaal bijgehouden middels het wedstrijdblaadje wat de schrijver na elke partij inlevert bij de wedstrijdtafel. Hoe fijn is dat?! Achteraf zal het gehele toernooi terug te zien zijn op deze website met jou wellicht als winnaar van het toernooi! En zo niet, dan heb je alsnog je dag resultaten opgeslagen. Vanaf de poule tot aan de verliezersronde zullen al jou positieve verrichtingen achteraf te zien zijn. 

Specificaties Zondag 08/09/2024

Locatie: Elise Dammershof 24-A te Bussum

Locatie open: 13.00u

Aanmelden/ Inschrijven: Tot en met 14.00u

Start toernooi: Uiterlijk 15.00u

Inschrijfgeld: €7,- middels vooraanmelding | €10,– op de dag zelf

Betaling op de dag zelf aan de wedstrijdtafel

Vooraan melden is mogelijk tot en met vrijdag 6 september 2024. Bij afmelding graag berichten voor de organisatie op de dag. Wij sturen na jou aanmelding een Whatsapp bericht ter bevestiging van jou vooraanmelding. Deze kun je op de dag laten zien aan de wedstrijdtafel. 

Prijzen gegarandeerd! 

Winnaarsronde

1️⃣€250,- | Beste dame 1️⃣ €100,-

2️⃣€100,-

3️⃣ €50,-

5️⃣ €25,-

9️⃣€15,-

Verliezersronde 

1️⃣€25,- | Beste dame 1️⃣ €25,-

2️⃣€15,-