Individuele Competitie (#4 25/04/’22 Afgelast)

 

28/03/2022 –> Start met gratis deelname voor iedereen. Alle nieuwe spelers (nog niet geregristreerd in de database) krijgen eerste twee avonden van bezoek gegarandeerd gratis! 

Elke avond speelt een ieder die meedoet gegarandeerd 4 wedstrijden. De avond sluit dus niet af met een “Winnaar” Tijdens deze avonden verdien je per winstpartij 1 punt, wat tijdens de besloten finaledag zal worden gebruikt als graadmeter in welke pot je terecht komt. Kom jij in de Championsleague pot terecht, of toch de Europaleague? Wellicht de keukenkampioendivisiepot, maar een ieder wordt gewaardeerd op deze besloten Finaledag! Red jij het om 6 Individuele Competities mee te doen, of 5 I.C. + 1 los toernooi, ben je gekwalificeerd voor de finaledag. (Let wel erop dat we voor de bepaling naar de winstpartijen uit de Individuele Competities kijken. De resultaten van de toernooien komen voor de besloten Finaledag te vervallen, maar al jou toernooiresultaten worden opgeslagen en bijgehouden op de website) 

 

Prijzen

Voor elke bijzondere gegooide leg, 180 of TON+ finish zijn er zakjes snoep met daaraan een kraslot gekoppeld.

De hoogste finish van de avond €25 ; De beste leg van de avond €25 Door de deelnemers bepaalde TON+ finishes (3 stuks) Fles Bacardi [Ikbenzogoedklasse]

De hoogste finish van de avond Verassings-kadoDoor de deelnemers bepaalde  “killer“finishes (70 t/m 130) Fles wijn [Ikbennognietzogoedklasse]

“Ikbennognietzogoedklasse” Voor aanvang van de avond worden er 5 verschillende finishes (70 t/m 130) beloond met een fles drank 

Je kan deelnemen in twee verschillende klassen. Ben jij nog niet bekend in het darten? Geen probleem en kom het een keer proberen! 

Ikbenzogoedklasse – best of 5 legs (501 openIn/ Dubbel uit)

Ikbennognietzogoedklasse – Best of 3 legs (301 openIn / Dubbel uit)

Wij zijn flexibel met het spelformat. Kunnen wij een langer format spelen, verwachtende rond de klok van 23.00u klaar te kunnen zijn, doen wij dit! Het is uiteraard een goede training! 

 

Open 170 paas-toernooi – 18 april 2022 (LOCATIE WIJZIGING + EXTRA TOERNOOI)

18.30u – BlindKoppel 301 Open In/ Dubbel Uit

20.30u – Singel 170 

Beiden toernooien vinden plaats in Zuid-Holland, Den Haag. GoudenRegenstraat 282 in de GRB!

 

Open 701 pairs toernooi – 16 mei 2022 

Het inschrijfgeld bedraagt €12 per koppel. Voor het winnend koppel garandeert Mydartstraining €100 {Ongeacht het aantal koppels op de avond}

We starten in poules van 5 (701/3x) Nummers 1, 2 door naar de winnaarsronde + aanvullende nummers 3 (Wordt bepaald aan de hand van het aantal koppels op de avond)

Dit maken wij voor aanvang van het toernooi duidelijk hoeveel nummers 3 doorgaan. 

Voor elke 180’er / TON+ finish is er een zak snoep met daaraan gekoppelde kraslot beschikbaar gesteld voor degene die het heeft gegooid.

 

Besloten Finaledag Individuele Competitie 

Pot 1 – 5 spelers [€150/€60/€40/€30/€30]

Pot 2 – 5 spelers [€50/€40/€30/€20/€20]

Pot 3 – 5 spelers [€40/€25/€15/€10/€10]

Pot 4 – 5 spelers [€40/€25/€15/€10/€10]

 

De besloten finaledag van de Individuele Competitie is toegankelijk voor alle spelers die minimaal 6 keer hebben meegedaan aan de Individuele Competitie. Wij rangschikken de potten aan de hand van de gewonnen wedstrijden tijdens de reguliere weken dat er wordt gespeeld [Vaker meedoen is meer kans op hogere rangschikking] Voor aanvang van de Finaledag ontvangt een ieder zijn of haar plaatsing in welke pot er wordt gestreden. Tijdens de besloten finale zal er in elke pot een leaguevorm worden uitgespeeld waaruit er in elke pot een winnaar zal komen. De prijzen zijn van links naar rechts [1 t/m 5] per pot aangegeven. 

 

Tijdens de besloten finaledag zal er voor alle spelers die meededen in de “ikbennognietzogoedklasse” een apart eindtoernooi worden georganiseerd. Alle spelers die minimaal 4 keer hebben meegedaan in de “ikbennognietzogoedklasse” mogen deelnemen aan het eindtoernooi.