Het waren de spelers regio Zuid-Holland die op de maandag in Amsterdam domineerden.. Lukt het een Amsterdammer om in DenHaag te domineren? Kom het proberen! Fifa zal weer aanwezig zijn en het is Roland “The Paperclip” die de kroon op zijn hoofd heeft. Kom jij het tijdens het wachten, en de nieuwe regel (GOLDENGOAL) even van zijn hoofd stoten, of blijft hij aan het eind van de avond alsnog de FIFA-KING? 

De “GOLDENGOAL” regel zorgt ervoor dat we gewoon een vervolg krijgen aan de FIFA-KING van de avond. De “King” mag een extra tegengoal incasseren, en jij moet afgeven bij een tegengoal. Daarnaast is er geen teamkeuze. Dit om het speltempo te versnellen en andere wachtenden ook een kans te geven. De “King” mag kiezen of hij Portugal (Ronaldo) of Argentinië (Messi) neemt. Vervolgens wordt de wedstrijd opnieuw begonnen, worden heel snel (45 seconden) de tactieken klaargezet en begint de wedstrijd!


AGENDA
18 APRIL (2e paasdag) de GOUDENREGENBAR
Locatie
Goudenregenstraat 282, 2565 GE, DenHaag (Betaald parkeren.. Met een vollere auto bespaar je op die kosten en geen A’dam tarieven.. 😉 En dat maakt het met een biertje onderweg als ontspannender om aan te kunnen vangen op wellicht je eerste echte toernooi(en)!!

Blindkoppel 301 Open In/ Dubbel Uit toernooi
INSCHRIJFGELD P.P. €4,-
  (Finalisten envelop + “road to the final” prijsjes (180’ers + TON+)
AANVANG LOTING 18.30U 
OPMERKING 
Stuur een whatsapp voor 18.15u en het is geen probleem dat je maximaal een kwartiertje later bent..) [Whatsapp 06 48 25 04 58] {GRB telefonisch 070 780 9515}
START TOERNOOI 18.45U 

We trappen tweede paasdag af met een blindkoppel toernooi. Nee, tijdens dit toernooi krijg je geen blinddoek voor je ogen als je aan het gooien bent, maar voor aanvang van het toernooi wordt er geloot wie er met wie gaat koppelen. Je kunt je voor dit toernooi dus alleen (!!) komen inschrijven en zult worden gekoppeld aan een andere speler voor aanvang van het toernooi. Het unieke aan dit toernooi is voor de gevorderde darters dat er een koppel 301 plaatsvindt waarbij je niet met een dubbel hoeft te beginnen. En voor een beginner is dit een unieke mogelijkheid om te kunnen koppelen met een bekende darter.. Hoe vet is dat?! Maak de rit en kom kennismaken met de thuisbasis van the legend of the Netherlands.. RvB! En dit is niet zomaar.. De thuisbasis van hem en nog velen andere toppers is door de relaxte sfeer die Marius van der Kleij al jarenlang met zijn ziel en zaligheid stopt en tja.. Het eten wat hij allemaal aanbiedt.. Dat is met stipt nummer 1 van de wereld .. Gratis hapjes heb ik het over.. Dit mag niet eens onder de noemer hapjes vallen in mijn opinie.. Als ik word verwelkomt met een burger die nog beter is dan de burgerking.. Dan ben ik voor de rest van mijn leven wel verkocht om daar te organiseren in Nood!! En uiteraard alle tijden daarnaast! CvdP praat nog steeds volle lof over de eerste keer dat hij daar werd ontvangen. Laat dit ook jou eerste keer zijn! We maken er een gezellig paastoernooi van waarbij we wellicht eieren naar parkeermeterscontroleurs zullen gooien.. 

170-TOERNOOI
AANVANG 20.30U
INSCHRIJFGELD P.P. €6,-
  (Finalisten envelop + “road to the final” prijsjes (170F + TON+)
OPMERKING 
Stuur een whatsapp voor 20.15u en het is geen probleem dat je maximaal een kwartiertje later bent..) [Whatsapp 06 48 25 04 58] {GRB telefonisch 070 780 9515}
START TOERNOOI 20.45U 

Voor de spelers in DenHaag al compleet bekend. Met eigen bedachte regels is dit lopend vuur toernooi eentje om niet te missen! Elke leg op 170 beginnen in plaats van 301 of 501 laat je veel vaker op een dubbel komen tegen betere spelers. En met dit spelletje leer je ook als een speer wat je tijdens echte wedstrijden moet doen omdat je moet “rekenen”. Echter wist MvdK allang dat de tuig van de klas van vroegerrrrr (waar ken ik dat woord ook al weer van pfff).. dat zo’n systeem ervoor zou zorgen dat wij allemaal beter gaan worden. Doordat je niet teveel hoeft na te denken kan je echt letten op je ena-laatste pijl door het rekengebeuren aan de computer over te laten. En terwijl je even kijkt wat je moet gooien kan je aanvangen met die pijl. Is die raak? Dan kan je direct door voor de dubbel! En doordat we op 170 starten hoef ik niet nog een keer uit te leggen dat dit eigenlijk eerlijker is.. Voor 180’ers krijg je tijdens dit toernooi een ei op je hoofd. Voor TON+ finishes hebben we krasloten en de speler met het meest aantal 170-Finishes staat een fles Bacardi op het spel.