Het Nederlandse dartmerk Bulls heeft altijd innovatieve, hoge kwaliteit en trendsettende dartpijlen in het assortiment. Het merk Bull's is in heel Europa te verkrijgen! Bull's "The Darts in the Air."

Borchland, the place to B. Restaurant, evenementen-, vergader- en sportlocatie van Amsterdam. Squashen, bowlen of golfen bij Golfclub Amstelborgh.

Voor een gezellig avondje aan de bar, een partijtje darten of een potje pool of snooker! Voor een feest, al dan niet besloten, bent u bij ons aan het goede adres en gezien de grootte van de locatie, zijn er vele mogelijkheden… Gezelligheid en gastvrijheid staan bij ons voorop waardoor uw feest een succes wordt! Wij organiseren ook regelmatig zelf (thema) avonden met DJ en/of zangers, check af en toe onze site voor meer informatie.

Dartfreakz.nl, sinds 2009 hét adres voor het laatste Dartsnieuws en meer...

giving back to the people who need it the most! We use our creativity to create high fashion clothing for men and woman. We love to give! G.I.B. clothing, wear without shame!"

MKB Held is er voor jullie. Hardwerkende MKB'ers die wel wat beters te doen hebben dan zich druk te maken over hun ICT. Computers, laptops, mobiele telefoons: ze moeten gewoon werken! Zodat medewerkers zich kunnen concentreren op hun werk. En als het dan eens mis gaat, wil je iemand bellen. Een held. Iemand die ervoor zorgt dat je snel weer online bent en verder kunt. Daar staan wij voor. Zorgeloos werken, met behulp van ICT. MKB Held. Jouw ICT, ons probleem..

Al vanaf zijn 16e levensjaar heeft Joey gewerkt voor gerenommeerde werkgevers. Na een baan bij een scooterdealer in Amsterdam, besloot Joey om een éénjarige opleiding tot bromfietsmonteur te volgen. In deze beroeps begeleidende leerweg was hij in dienst bij verschillende scooterwinkels. Deze leerschool heeft geresulteerd in wat Joey tot op de dag van vandaag is: een Vespa monteur in hart en nieren.

Latiq is een chique, trendy en exclusieve merk dat in 2015 werd opgericht door twee beste vrienden Riella van Altena en Tanika Radhakishun. Alles wat ze doen, doen ze met passie. ZZe werken hard om hun doelen en ambities waar te maken. Uit deze vriendschap werd LatiQ geboren. Vrouwen die LatiQ dragen laten zien wie ze zin bij elke gelegenheid. LatiQ heeft een nieuwe en beperkte lijn elk seizoen die past als een hele garderobe in je kast.

DartCounter is een softwarebedrijf dat zich bezig houdt met de wensen van de dartwereld. Er wordt geluisterd naar de darter zelf en dat is terug te vinden in de kwaliteit van de producten. Met de software die wij nu bieden hou je o.a. al je voortgang van wedstrijden & trainingen bij. Ook voor de hobby-darter blijven we functionaliteit toevoegen om het darten nog verleidelijker te maken. Download DartCounter voor iOS of Android of gebruik de web-versie.

Of het nou om muziek, coaching, motivational speaking of een “hart tot hart” gesprek gaat, van Quas G kan je altijd een flinke dosis positiviteit verwachten! Het is dus geen verrassing dat hij met zijn “Jouw Dosis Positiviteit” filmpjes, nauwelijks meer weg te denken is uit onze social media tijdlijnen. 
Met zijn aanstekelijke liedjes, filmpjes, teksten en projecten probeert hij jong en oud te motiveren en te inspireren.

Amstelvveen Beauty Center (ABC) is een trendy en gezellige beautysalon met een breed aanbod in Amstelveen en omgeving voor man, vrouw, jong en oud.